ورود
جستجو
سرچشمه
جاذبهها
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
تماس
جستجو
امیر صادقی
هموند از شنبه 20 تير 1388
امیر صادقی
تحلیل مردمشناختی خوراك در هورامان، طبیعت و فرهنگ
غذاهایی كه مردم از میان خوراكهایی كه در دسترسشان قرار دارد انتخاب میكنند، شیوهی آماده كردن آنها برای مصرف و اهمیتی كه برای غذا خوردن و آداب آن قائل میشوند، بسیاری از ویژگیهای جوامعشان را منعكس میكند. مهمترین كاركرد غذا، استفاده از آن در رفع نیازهای زیستی است، اما شیوهی رفع این نیاز بُعد فرهنگی به خود میگیرد به نحوی كه انتخاب مواد اولیهی غذا، شیوهی پخت، شیوهی خوردن، ذائقه و بسیاری موارد دیگر برگرفته از فرهنگ است. از طرفی دیگر، شرایط محیطی و طبیعت هر منطقهای، مواد غذایی مشخصی را به رژیم
امیر صادقی
مطالعهی انسانشناختی مراسمهای آیینی روستای اورامان تخت
مطالعهی انسانشناختی مراسمهای آیینی روستای اورامان تخت امیر صادقی (کارشناس ارشد انسانشناسی) مصطفی طاهری (کارشناس انسانشناسی) مقدمه بخش مهم...
امیر صادقی
قرآن تاریخی نگل
قرآن تاریخی نگل امیر صادقی (کارشناس ارشد مردمشناسی) قرآنی در روستای نگل وجود دارد که جمع کثیری از مردم را هر روزه به سوی خود میکشاند. ما نیز به ...
امیر صادقی
آداب و رسوم ماه رمضان در کردستان
امیر صادقی، کارشناس ارشد مردمشناسی مردم کردستان جهت آمادگی بیشتر برای ادای فرایض این ماه، در اواخر ماه شعبان چند روزی را روزه میگیرند. این عمل نوعی...
4 نتیجه
© ۱۳۷۹-۱۴۰۳ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
راهنمای نمای ایران
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
فال و تماشا
پیکمی
دوستان
ویراویر™ راهکار هوشمند
اُیو™ راهکار هوشمندسازی
ووددن؛ دستسازههای چوبی
وبسایت میزبانی شده ابری
بابک ارجمندی