جاده سپیددشت به روستای کسمت خرم‌آباد لرستاناسفندیار خداییاسفندیار خداییجاده سپیددشت به روستای کسمت خرم‌آباد لرستانجاده سپیددشت به روستای کسمت یک مسیر کوهستانی زیبا پوشیده از جنگل بلوط
گزارش سنگ نگاره های کهن ایران  در بنیاد علمی فرهنگی پروفسور داریوش فرهودمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردگزارش سنگ نگاره های کهن ایران در بنیاد علمی فرهنگی پروفسور داریوش فرهوداین بار سعادت یاری کرد؛ تا در بنیاد علمی فرهنگی پروفسور داریوش فرهود ( تهران ) سخن از اسرار سنگ نگاره های کهن ایران زمین داشته باشیم.
سنجاق های ناجی و ضد آل در ایران باستانمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردسنجاق های ناجی و ضد آل در ایران باستاندر میان سنگ نگاره های تیمره (کوه های شمال غرب خمین) تخته سنگی را می بینیم (اگر چه امروز آن را نابود کرده اند)؛ که نقش بانویی بر آن حک شده و یک بزکوهی بر فراز سرش دیده می شود؛ دستان بر سینه دارد و در حال زایمان است. چند تن از همراهان و ندیمان هم کنارش دیده می شوند.
پژهشگران عرصه های هنر و ادبیاتمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردپژهشگران عرصه های هنر و ادبیاتاین بار سعادت شد؛ تا مدتی کوتاه همراه با عده ای از شاهنامه پژوهان ایران،
سیر هنر در ایران باستانمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردسیر هنر در ایران باستاندیواره کوهی با نقش های بزکوهی زیبا
سلسله نشست‌های تخصصی هنر صخره‌ای ایران برگزار می‌شودمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردسلسله نشست‌های تخصصی هنر صخره‌ای ایران برگزار می‌شودسلسله نشست‌های تخصصی هنر صخره‌ای ایران برگزار می‌شود. به گزارش روابط عمومی انجمن علمی باستان‌شناسی ایران، نخستین نشست از سلسله‌ نشست‌های هنر صخره‌ای ایران با عنوان «روایتی نو از گستره هنر صخره‌ای در فلات مرکزی ایران؛ باستان‌شناسی و هنر» برگزار خواهد شد. این نشست به همت انجمن علمی باستان‌شناسی ایران و با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در روز سه‌شنبه سوم مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ تا ۱۹ در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی به نشانی تهران، خیابان استاد نجات‌الهی (ویلا)، چهارراه ورشو برگزار خواهد شد.
کاروانسرای قلعه خرگوشیمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانکاروانسرای قلعه خرگوشیبین شهر ورزنه اصفهان و ندوشن یزد قلعه‌ای است که به نظر از همه جا به دور افتاده است. مکانی آرام و دلپذیر و مناسب برای عکاسی شب. کاروانسرایی مروبط به دوره شاه عباس که به آن قلعه خرگوشی می‌گویند.
1251 نتیجه 1 از 7923