ورود
جستجو
سرچشمه
جاذبهها
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
تماس
جستجو
ایران
جاذبهها
جاذبههای فرهنگی
سایر ویژگیهای فرهنگی
مجله هنر آشپزی
ماهنامه هنر آشپزی(www.ashpaz.org)، با بیش از 4 سال انتشار مداوم غذا را از زوایای مختلف برای مخاطبان گوناگون از جمله سالمندان، كودكان و بیماران مورد تو...
×
م. احمدی
يكشنبه 21 بهمن 1386 | 17 سال پیش
ماهنامه هنر آشپزی(www.ashpaz.org)، با بیش از 4 سال انتشار مداوم غذا را از زوایای مختلف برای مخاطبان گوناگون از جمله سالمندان، كودكان و بیماران مورد توجه قرار می دهد و شامل ریزه كاری ها، تجربیات و دستوراتی است كه در آشپزخانه هنرآشپزی آزموده و از كلیه مراحل آن بصورت گام به گام، عكس و فیلم تهیه شده است. حاصل این تلاش گسترده، سرانجام در ماهنامه، فصلنامه انگلیسی زبان، کتاب ها، فیلم های آموزشی و سایت اینترنتی مجله برای شما عزیزان منعكس می شود. هنرآشپزی علاوه بر آموزش غذاهای سنتی و غذاهای جدید ملل مختلف كه متناسب با نیازهای جامعه امروز است، با حفظ و احیای فرهنگ و آداب تغذیه قدیم و در نظر گرفتن صرفه اقتصادی، مردم خوبمان را با جدیدترین روش های علمی و پیشرفته آشنا می كند. البته سعی ما بر این است كه مطالب، ارتباط خود را با مسائل تغذیه ای حفظ كند. همچنین خواص میوه ها و سبزیجات و نكات علمی جدید توسط گروه تغذیه تهیه و تنظیم می شود. مخاطبان ما علاوه بر خانواده ها، كارشناسان واحدهای تولیدی و تجاری می باشند كه سعی كرده ایم از طریق مجله، ارتباطی صحیح بین مصرف كننده و تولید كننده ایجاد كنیم و كالاهایی را معرفی نماییم كه برای مردم مفید بوده و البته در بعضی موارد تازگی داشته باشند. چه بسیارند غذاها، نوشیدنی ها و شیرینی های خوش طعمی كه در شهرها و روستاهای دورافتاده در حال فراموش شدن هستند و با همكاری و همت شما خواننده عزیز احیا خواهند شد؛ پس هنرآشپزی تمام خلاقان و مبتكران در گستره آشپزی را به همكاری فرا می خواند. مشتركین ماهنامه هنرآشپزی جزئی از خانواده مجله بوده و همیشه همراه ما هستند. وب سایت این مجله: www.ashpaz.org
دستهبندی
سایر ویژگیهای فرهنگی
تهران
کلیدواژه
مجله
هنر
آشپزی
99K بازدید
علیرضا کورش لی
تپه میل یا آتشکده ری
تپه ميل يا آتشكده ری، مهمترين اثر و بنای باقيمانده از عهد ساسانی است كه بقايای اين بنای عظيم برفراز تپه ای به نام تپه ميل در 12 كيلومتری جنوب شرقی شهر ری به طرف ورامين و در روستای قلعه نو قرار دارد.
حسن صفری
معرفی و اجرای نحوه کارکرد خرمنکوب قدیمی (بَردو)
«بردو» صنعتی پرکاربرد دیروز وابزارناشناخته موزه های امروز خرمنکوب های سنتی که در اصطلاح محلی ˈ بَردو ˈ نامیده می شدند در واقع یک ماشین دست ساز چوبی بودند که به وسیله دو گاو و یا دو الاغ بر روی خرمن غلات کشیده و موجب خرد شدن ساقه ها و جدا شدن دانه های گندم از خوشه ها می شد.
مهدی مخلصیان
بنای مسعودیه تهران
در مرکز تهران و در لابه لای شلوغیها و ترافیک همیشگی آن، بنایی قرار دارد که با ورود به آن، این شهر شلوغ و زشتیهایش را فراموش میکنید. این بنای زیبا بنای مسعودیه یا عمارت مسعودیه است که در میدان بهارستان، خیابان ملت جای دارد.
محمد ناصری فرد
لرهای ایران و ایلمایی ها
پوشش های ساده هم می نواند معرف نمادهای مشترک فرهنگی تاریخی جوامع بشری باشد.
محمد ناصری فرد
سنگ نگاره های سونگون ارسباران - آذربایجان شرقی
سنگ نگاره ها، یکی از منابع کهن فرهنگی جوامع بشری محسوب می شوند. ارزش و اهیمیت آنها با دانش تخصصی و میزان علاقه مندی متولیان امور و مردم رابطه مستقیم دارد.
محمد ناصری فرد
سیر هنر کهن ایران به دیگر نقاط جهان
در گذشته های دور هنر یک زبان مشترک جهانی بوده است.
مهرداد زینلیان
آسور
روستایی در دل ارتفاعات سر به فلک کشیده البرز مرکزی
نادر چقاجردی
برج میلاد در شب
برج میلاد در شب
نادر چقاجردی
غار رودافشان
دهانه غار رود افشان بر بالای ارتفاعات جنوب شرقی روستای رود افشان در ارتفاع تقریبی 1920 متر از سطح دریا در دامنه کوه روبروی پارکینگ قرار داشته و به دهان نهنگی عظیم الجثه میماند که برای بلعیدن شما گشوده شده است.
تقی قاسمی
ننه پیر و چرخ نخ ریسی(دوک dok) در باور اهالی روستای خان آباد
در باور اهالی روستای خان آباد،در اولین روز بعد از ششله یعنی هفتم اسفند ماه ننه پیر از پشکل پناه می آید و دوک نخ ریسی چوبی خود را آتش میزند تا به آب شدن یخها کمک کند و گرمابخش زمین باشد
تقی قاسمی
پخت نان شب عید در روستای خان آباد
پخت نان شب عید از جمله فعالیت های بانوان روستای خان آباد از قدیم تا به حال است.در گذشته روستائیان تمام مایحتاج نان خود را طبخ می كردند.در واقع زنجیره تولید گندم تا پخت نان (شامل كشت،داشت و برداشت گندم به عنوان ماده اصلی پخت نان، آسیاب كردن گندم و در نهایت تولید نان) توسط مردم روستا انجام میشد.
تقی قاسمی
رفتن به میهمانی های شبانه، #شب_نشینی و خوردن #شب_چره
شب نشینی از کارهای متداول اهالی خان آباد است. شب نشینی در اواخر #پاییز و فصل زمستان بیشتر صورت میگیرد چرا که عموما در روستاها بعد از برداشت محصول در فصل پاییز، اوقات فراغت و بیکاری روستائیان آغاز شده و تا پایان زمستان ادامه پیدا میکند.
مظفر کشاورزمحمدیان
اسب
تهران - پیازچال
محمد ناصری فرد
نقوش انسان های فرا زمینی
نقاشی های درون غارهاو کوه های ایران، اسناد دست اولی هستند که با کشف آنها نگاه به تاریخ و هنر بشر متحول می شود.
بابک ارجمندی
دماوند
ای دیو سپید پای در بند ، ای گنبد گیتی ای دماوند
تقی قاسمی
آبان ماه و آغاز مراسم بام اندود (بون انید) در روستای خان آباد
زندگی روستایی حاکم بر خان آباد در حدود 50 سال پیش صرف نظر از سختی هایی که داشت،شیرینی های خاص خود را هم در پی داشت .مردان و زنان و همه اهل خانواده در تمام فصول سال مشغول کار و فعالیت بودند که همین تلاشهای روزمره باعث می شد کمتر فردی مبتلا به بیماری های رایج این روزه از قبیل بالابودن چربی و قند خون ....باشد...
نقد و نظر یا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید. ابتدا وارد شوید!
© ۱۳۷۹-۱۴۰۳ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
نمای زنده ایران
راهنمای نمای ایران
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
فال و تماشا
پیکمی
پشتیبانان
ویراویر™ راهکار هوشمند
اُیو™ راهکار هوشمندسازی
ووددن؛ دستسازههای چوبی
وبسایت میزبانی شده ابری
بابک ارجمندی