ورود
جستجو
سرچشمه
جاذبهها
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
تماس
جستجو
محمد ناصری فرد
تخته سنگی با سه طرح مختلف بزکوهی و سه پیام مشترک !
مطالعه و بررسی سنگ نگاره های ایران نیاز به دانش و تجربه ی خاص خودش دارد که تا کنون درهیچ کتاب دانشگاهی در ایران آورده نشده است. اخیراً هم یک سری سارق پژوهش پیدا شده اند که حاصل مطالعات ما را به نام خودشان معرفی و ثبت کرده اند؛ در واقع نوعی بدل کاری کرده اند. چقدر زشت و نفرت آور است دزدی پژوهش و حاصل زحمات دیگران!؟
مهدی مخلصیان
ترکیببندی در عکاسی (بخش چهارم)
ادامه مبحث خط در ترکیب بندی
مهدی مخلصیان
ترکیببندی در عکاسی (بخش سوم)
در دو بخش پیشین درباره قطع عکس و تاثیر آن در ترکیببندی گفته شد سپس به تعریف نقطه در ترکیببندی پرداخته شد. اکنون نوبت بررسی خط است.
مهدی مخلصیان
ترکیببندی در عکاسی (بخش دوم)
در ادامه مبحث ترکیببندی، به تعریف نقطه و کارکرد آن در عکس و نیز رابطهی نقطهها با یکدیگر میپردازیم
مهدی مخلصیان
ترکیببندی در عکاسی (بخش نخست)
عکاسی نیز مانند هر هنر دیگری دارای اصول و قواعدی است که رعایت آنها باعث میشود یک اثر واجد ارزش هنری شود. در این مطلب تلاش میشود تا این اصول و قواعد به شکلی ساده به همه مخاطبان آموزش داده شود.
محمد ناصری فرد
سنگنگارههای ایران، زبان مشترک جهانی Iran Petroglyphs; Universal Common Language
کتاب مذکور، در تاریخ ششم آذر ماه سال 1395 در خانه اندیشمندان تهران رو نمایی شد و مورد استقبال متخصصین : جامعهشناسی، انسانشناسی، تبار شناسی، باستان شناسی، متخصصین رقصهای آیینی و جادونگاری، متخصصین خط و پژوهشگران عرصههای گوناگون خط از تصویری تا الفبایی (سیر تطورّ) ، متخصصین هنرهای نمایشی، سیر هنر کهن در ایران و جهان (پژوهش هنر)، اسطورهشناسی، متخصصین تاریخ، متخصصین گردشگری، زمینشناسان، زیستشناسان، متخصصین جغرافیای اقلیمی، گرافیستها، نمادشناسان و کسانی که به ایران عزیز عشق میورزند، واقع شد.
حسن گنجی
پل آق تقه بر روی رودخانه مرزی اترک
پل آق تقه بر روی رودخانه مرزی اترک، مسیر آرامگاه مختومقلی فراغی
حسن گنجی
آرامگاه مختومقلی شاعر ترکمن
آرامگاه مختومقلی شاعر ترکمن ، آق تقه، شهرستان مراوه تپه استان گلستان
حسن گنجی
بندر ترکمن
غروب دریای بندر ترکمن - اسکله تفریحی
حسن گنجی
اسکله بندر ترکمن
اسکله تفریحی بندر ترکمن
ز.ر
نیاکان باستانی کردها و لرها و ترک های آذربایجان
بالاتر از کاسیان به سمت غرب، سرزمین بیت همبان (سرزمین کمند اندازان ساگارتی) قرار داشته که همان استان کرمانشاهان کنونی بوده است. این ناحیه از اوایل هزا...
ع بهنام راد
لباس دخترکان کرمانج
لباس دخترکان کرمانج
نمای ایران
نکتههای عکاسی از فضاهای معماری
نور مقابل برای عکسهای معماری بهترین حالت است. این نوع نور در آغاز روز و بعد ازظهرها روشنایی و ماندگاری بیشتری برای عکاسی دارد. در این ساعت ها چون نور خورشید مایل می تابد، حجم ها و بافت سطوح بسیار بهتر دیده می شوند، سایههای جالب توجهی در سراسر نمای ساختمان جزییات بیرونی را برجسته میکنند و به بنا ظاهر سهبعدیتری میبخشند.
نمای ایران
نکته های عکاسی از منظره های طبیعی
یکی از راههای گرفتن یک عکس خوب، قرار گرفتن در یک فضا و زمان خوب است. و به احتمال بسیار زیاد شما این فرصت را دارید که گاهی صبح، زودتر از آفتاب برخیزید و صحنه طلوعش را از نزدیکترین و قشنگترین نقطهای که پیاده به آن دسترسی دارید، ثبت کنید.
جمال زعیمی یزدی
گنبد کاووس
شهر کنونی به سال ۱۳۰۵ هجری شمسی، در دوران سلسله پهلوی بهدستور رضاشاه بنیان نهاده شد و به سپاس از قابوس بن وشمگیر نام آن را گنبد قابوس (که اکنون به گنبد کاووس تغییر یافتهاست) نهادند. نقشه اصلی این شهر توسط کارشناسان آلمانی، مطابق با اصول شهرسازی طراحی شد و از اینرو خیابانهای متقاطعی داشته و با الگوی شطرنجی فاقد معابر تنگ و قدیمی است.
جمال زعیمی یزدی
گنبد کاووس
گنبَدِ کاووس (یا گنبد قابوس) مرکز شهرستان گنبد کاووس در استان گلستان ایران است که جمعیت آن براساس سرشماری سال ۱۳۹۰، در حدود ۱۴۴٬۵۴۶ نفر بودهاست.[۷] این شهر به خاطر دارا بودن یکی از بلندترین برجهای آجری دنیا با همین نام که در قرن یازدهم میلادی بنا شدهاست، معروف است.(ویکی پدیا)
17 نتیجه
1 از 2
2
© ۱۳۷۹-۱۴۰۳ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
نمای زنده ایران
راهنمای نمای ایران
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
فال و تماشا
پیکمی
پشتیبانان
ویراویر™ راهکار هوشمند
اُیو™ راهکار هوشمندسازی
ووددن؛ دستسازههای چوبی
وبسایت میزبانی شده ابری
بابک ارجمندی