گزارش سنگ نگاره های کهن ایران  در بنیاد علمی فرهنگی پروفسور داریوش فرهودمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردگزارش سنگ نگاره های کهن ایران در بنیاد علمی فرهنگی پروفسور داریوش فرهوداین بار سعادت یاری کرد؛ تا در بنیاد علمی فرهنگی پروفسور داریوش فرهود ( تهران ) سخن از اسرار سنگ نگاره های کهن ایران زمین داشته باشیم.
سنجاق های ناجی و ضد آل در ایران باستانمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردسنجاق های ناجی و ضد آل در ایران باستاندر میان سنگ نگاره های تیمره (کوه های شمال غرب خمین) تخته سنگی را می بینیم (اگر چه امروز آن را نابود کرده اند)؛ که نقش بانویی بر آن حک شده و یک بزکوهی بر فراز سرش دیده می شود؛ دستان بر سینه دارد و در حال زایمان است. چند تن از همراهان و ندیمان هم کنارش دیده می شوند.
سیر هنر در ایران باستانمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردسیر هنر در ایران باستاندیواره کوهی با نقش های بزکوهی زیبا
سلسله نشست‌های تخصصی هنر صخره‌ای ایران برگزار می‌شودمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردسلسله نشست‌های تخصصی هنر صخره‌ای ایران برگزار می‌شودسلسله نشست‌های تخصصی هنر صخره‌ای ایران برگزار می‌شود. به گزارش روابط عمومی انجمن علمی باستان‌شناسی ایران، نخستین نشست از سلسله‌ نشست‌های هنر صخره‌ای ایران با عنوان «روایتی نو از گستره هنر صخره‌ای در فلات مرکزی ایران؛ باستان‌شناسی و هنر» برگزار خواهد شد. این نشست به همت انجمن علمی باستان‌شناسی ایران و با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در روز سه‌شنبه سوم مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ تا ۱۹ در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی به نشانی تهران، خیابان استاد نجات‌الهی (ویلا)، چهارراه ورشو برگزار خواهد شد.
کشف و معرفی یکی از کهن ترین کتیبه های خط در ایرانمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردکشف و معرفی یکی از کهن ترین کتیبه های خط در ایرانطی بررسی ها و مستند نگاری که از سنگ نگاره های تیمره، در سال 1385برفراز کوهی در چم اسبه غرقاب، از توابع گلپایگان داشتیم؛ به تخته سنگی ستروگ با علایم خطوط سطریLinear (2300 پ.م.) بر خورد کردیم؛ که برای ما بسیار جالب و شگفت انگیز بود.
چرایی و اسرار گیاه هوم، همراه با طرح بزکوهی در ایران باستانمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردچرایی و اسرار گیاه هوم، همراه با طرح بزکوهی در ایران باستانرنگین نگاره های pictographs کهن مکشوفه در خراسان شمالی، با قدمت حدود هزاره ی دهم پ.م- حدود دوازده هزار سال پیش، که بزکوهی و گیاه هوم Ephedra را در کنار هم می بینیم. در هزاره های بعد (حدود هزاره ی چهارم پ.م) شبیه آن را با سیری پیچیده و هنری تر (پنج بز کوهی در سبک هنری اندیشه نگار، در پنج حالت متفاوت در حال خیز برداشتن برای چیدن گیاه هوم (گیاه جاودانگی) هستند)دیده می شود؛ که نشان از نگاه و خاستگاه نخستین روح انیمیشن دارد.
گزارش سمینار دانشگاهی نماد شناسی سنگ نگاره های ایران و جهانمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردگزارش سمینار دانشگاهی نماد شناسی سنگ نگاره های ایران و جهانپژوهش، یک سنگ بنا و خمیرمایه تحول، نو آوری، تغییر و پیشرفت درهر جامعه است. جامعه ای که در آن پژوهش اهمیت داده نشود و جایگاه نداشته باشد؛ بی تردید در آن حرکتی رو به جلو به وقوع نخواهد پیوست. پژوهش برای هر جامعه به منزله ی چراغ راه برای اتومبیل در در کویر و بیابان است. در جامعه ی بی پژوهش، هیچ اختراع، اکتشاف، نو آوری و خلاقیتی روی نخواهد داد و مردمان آن جوامع برای ادامه ی زیست خود، هزینه های سنگین متحمل خواهند شد. وقتی وارد دانشکــده شدیم؛ به سالن آمفی تیاتررفتیم. دانشجویان گرامی و مدیران محترم دانشکده، د
203 نتیجه 1 از 1323