گلپایگان - منطقه ی  تاریخی سعید آباد - خانه ی تاریخی سیفی هاسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان - منطقه ی تاریخی سعید آباد - خانه ی تاریخی سیفی هاخانه ی تاریخی سیفی ها از جمله آثار تاریخی شهرستان گلپایگان است که در بخش سعید آباد واقع شده است .
گلپایگان. منطقه ی سعید آباد . خانه ی تاریخی آقاسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان. منطقه ی سعید آباد . خانه ی تاریخی آقاخانه ی تاریخی آقا در بخش سعید آباد از توابع شهرستان گلپایگان واقع شده است .
رودخانه وهرگانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانرودخانه وهرگاناز سرشاخه های مهم کارون در غرب استان اصفهان
قلعه هاجر آباد، قاینمحمود طالبی محمود طالبی قلعه هاجر آباد، قایناین قلعه در 2 کیلومتری شرق قاین وبر حاشیه بزرگراه آسیایی قرار گرفته دورادور آن اراضی کشاورزی وقفی است . مجموعه ی سفالهای منقوش و متنوع اطراف قلعه مربوط به قرن سوم و چهارم تا دوره قاجاریه می باشد.
طبیعت روستای بهرام آبادمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانطبیعت روستای بهرام آباددهستان پشتکوه، شهرستان فریدونشهر در غرب استان اصفهان
گذر رود خانه سیروان در پایین دست  روستای هیروی/ شهرستان پاوهمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادگذر رود خانه سیروان در پایین دست روستای هیروی/ شهرستان پاوههر چند تصویر غالب وعناصر برجسته در این تصویر، بیشتر روی روستا ی هیروی در نزدیکیهای شهر نوسود و منتهی الیه پاوه را بیشتر نشان می دهند
نمای دیگر از رودخانه موگرمون طبیعتی بکر و زیباحامد محمدیحامد محمدینمای دیگر از رودخانه موگرمون طبیعتی بکر و زیبامنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
رودخانه ای متشکل از چشمه های طبیعی از دل برف (موگرمون)حامد محمدیحامد محمدیرودخانه ای متشکل از چشمه های طبیعی از دل برف (موگرمون)منطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
نمای دیگر از این رودخانه زیبا در دل طبیعت منطقه موگرمونحامد محمدیحامد محمدینمای دیگر از این رودخانه زیبا در دل طبیعت منطقه موگرمونمنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
رودخانه خروشان موگرمون زاده شده از دل برفحامد محمدیحامد محمدیرودخانه خروشان موگرمون زاده شده از دل برفمنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
درختان رنگانگ و طبیعت باغ های موگرمونحامد محمدیحامد محمدیدرختان رنگانگ و طبیعت باغ های موگرمونمنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
چشمه های خروشان موگرمون این منطقه فوق العاده زیباحامد محمدیحامد محمدیچشمه های خروشان موگرمون این منطقه فوق العاده زیبامنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
موگرمون منطقه خوش آب و هواحامد محمدیحامد محمدیموگرمون منطقه خوش آب و هوامنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
پارک جنگلی شبنم نوده خاندوزحسن  گنجیحسن گنجیپارک جنگلی شبنم نوده خاندوزتپه علیرضا که امروزه به نام پارک شبنم نوده خاندوز شهرستان آزاد شهر استان گلستان نام گذاری شده است ، این پارک از نوع جنگلی و دارای امکانات تفریحی برای کودکان است جایی خوش آب و هوا و با تمای بسیار زیبا در طبیعت بکر استان گلستان
نمایی از پل فلزی بر روی رودخانه مارون در ایدنک و یک روز  زمستانی و طوفانی با آب گل آلودحامد محمدیحامد محمدینمایی از پل فلزی بر روی رودخانه مارون در ایدنک و یک روز زمستانی و طوفانی با آب گل آلودنام اصلی و قدیمی رودخانه مارون، «تاب» است و در بیشتر منابع جغرافیایی نام آن ذکر شده است. رودخانه تاب در حدود قرن 13 هجری به استناد نوشته فارسنامه ناصری به رودخانه مارون تغییر نام یافت. رود مارون از کوه‌های نیل و چشمه‌سارهای دامنه کوه‌های سادات از رشته کوه زاگرس سرچشمه گرفته و پس از طی مسافت 120 کیلومتر به دریاچه سد مارون می‌رسد و از طریق تنگ تکاب وارد دشت بهبهان می‌شود و توسط سد انحرافی شهدا و شبکه آبیاری بهبهان، دشت بهبهان و سپس از طریق سد انحرافی جایزان، دشت جایزان را مشروب نموده و در محلی به نام قلعه شیخ
373 نتیجه 8910 از 241112