ورود
جستجو
سرچشمه
جاذبهها
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
تماس
جستجو
جاذبهها
وبلاگ
محمد غریب معاذی نژاد
جنگلهای هورامان
نمای ایران
نتیجه سومین مسابقه عکاسی و گزارش نمای ایران
گروه بررسی کننده عکس ها و مطالب را با دقت بسیاری بررسی کردند و پنج نفر را به عنوان نفرات برگزیده اعلام نموند
نمای ایران
موبایل اپ نمای ایران
نمای ایران را بر روی دستگاه موبایل خود همراه داشته باشید
عبدل شعبانی
نان محلی - رخته
در فین هرمزگان به این نوع نان رخته rekhta گفته میشود و در برخی مناطق هرمزگان نان رگاگ میگویند
عبدل شعبانی
حلیم
حلیم در فین بطور خاصی تهیه میشود و انرا در ظروف سفالی که به ان خمره گفته میشود پخت میکنند و در مراسم ماه محرم هنوز به این سبک تهیه میشود
عبدل شعبانی
مشک
مشک از پوست گوسفند برای نگهداری آب درست میشود و کار یخچال امروزی را میکرده است
عبدل شعبانی
کپر kapar - فین هرمزگان
کپر خانه مردم قدیم بوده و هنوز هم در مناطقی منازل کپری وجود دارد و از آن استفاده میکنند
عبدل شعبانی
سوند - فین هرمزگان
سوند sevend از شاخه خشک نخل خرما که قبلا در آب خیسانده اند با طنابی بافته شده از برگ نخل خرما بنام دورونی dorooni بافته میشود و بعنوان سایه بان . دیوار کپر و سقف سرگ serg و گافره gaferah از آن استفاده میشود.
عبدل شعبانی
جوغن - فین هرمزگان
جوغن joghan همان هاون سنگی است که از سنگ کوه تراشیده شده است و برای کوبیدن جو و گندم قبل از آسیاب کردن و هر چیزی که نیاز به کوبیدن داشت در آن میکوبند جنس هاون و دسته آن هر دو از سنگ تراشیده میشود
عبدل شعبانی
شلوار بندری - زنان هرمزگان
زنان بندری روی دم پاچه شلوار یا با چرخ های گلدوزی آنرا گلدوزی میکنند و برای شلوارهای مجلسی آنرا با نوار های بافته شده از خوس و گلابتون تزیین میکنند
عبدل شعبانی
سیلک silak - فین هرمزگان
سیلک silak و سایر بافته های مشابه مثل سرابونی sarabooni برای نگهداری اشیا گران قیمت و لوازم از آن استفاده میشده است
عبدل شعبانی
سواس - فین هرمزگان
سواس sovas پای ابزاری است بافته شده از سیس sis رشته های بسیار محکمی که کنده و شاخه نخل را پوشانده است درست میشود
عبدل شعبانی
هاش - فین هرمزگان
هاش hash همان آسیاب دستی یا دستاس است که با آن گندم و جو آرد میکردند تا نان بپزند .
عبدل شعبانی
گاچوک
گهواره نوزاد که در فین هرمزگان به ان گاچوک گفته میشود gachok بافته شده از شاخه های نخل خرما
عبدل شعبانی
دوسنگ
کوزه ای سفالی به اندازه های مختلف و در دار برای نگهداری مهیاوه ( نوعی سوس محلی که از نوع خاص ماهی تهیه میشود ) . در بعضی از شهر های ایران برای نگهداری روغن از ان استفاده میشد . به این ظرف سفالی در فین هرمزگان دوسنگ doseng گفته میشود
نجمه فرشی
طلوع
دشت به آرامی بیدار میشود.
3626 نتیجه
58
59
60 از 227
61
62
© ۱۳۷۹-۱۴۰۳ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
نمای زنده ایران
راهنمای نمای ایران
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
فال و تماشا
پیکمی
پشتیبانان
ویراویر™ راهکار هوشمند
اُیو™ راهکار هوشمندسازی
ووددن؛ دستسازههای چوبی
وبسایت میزبانی شده ابری
بابک ارجمندی